Savanorių pr. 192-136, Kaunas
0
Jūsų krepšelis

Download Download Pdf ICON free | FreePNGImg

Stilius

„Puma ELI Castellini“ esmė leidžia odontologams ramiai ir lengvai atlikti savo kasdienį darbą. Modelis „Puma ELI Castellini“ yra ypač lengvai valdomas, kompaktiškas ir aprūpintas ergonomiškomis funkcijomis, todėl tai yra dar tinkamesnis sprendimas tiems, kurie siekia tikro patikimumo ir kokybės.

Subalansuotas dizainas

Sklandūs judesiai ir ergonomika, atsižvelgiant į gydytojo, dirbančio su kabančiomis rankovėmis, poreikius. CP modifikacija išlieka kompaktiška ir palengvinančią operacijų atlikimą bet kokiomis klinikinėmis aplinkybėmis.

Nė vienas

Praktinis universalumas

Maksimali darbo laisvė chirurgijoje reikalauja lankstaus sprendimo, leidžiančio odontologams patogiai dirbti bet kurioje situacijoje. Naudodamiesi modifikacijomis „Cart“ arba „Single Cart“, odontologas gali laisvai pasirinkti patogiausią vietą ir džiaugtis absoliučiu savarankiško sprendimo praktiškumu.

Pagaminta ortodontams

Modifikacija „Puma ELI Castellini ORTHO“ skirta ortodontams, dizainas patenkina specialiuosius odontologo poreikius ortodontinio gydymo metu. Mobilus įrankių padėklas, galima lengvai pritaikyti bet kuriai darbo vietai. Asistento pusė yra paruošta vienam arba dviem dinaminiams instrumentams, valdomiems patogiu valdymo skydeliu.

Galvos atlošas su pneumatiniu stabdžiu

Galvos atrama gali būti pasirinktinai komplektuojama su išskirtine pneumatine orbitine galvos atrama, kuri juda trimis ašimis ir užtikrina  tikslų ir greitą padėties nustatymą. Apatinėje galvos atramos dalyje esantis mygtukas suaktyvina padėties pasirinkimą.

Nė vienas

Kojų atrama

Reguliuojamo ilgio kojų atrama (pasirenkama), leidžia lengvai ir kruopščiai dezinfekuoti.

Nė vienas

Paciento patogumui

Komforto koncepcija prasideda nuo paciento kėdės, kurioje sumontuotas tylusis variklis, skirtas pakelti pacientus, sveriančius iki 190 kg. Atlošas plonas , bet patvarus,  tinkamai kompensuojami nugaros ir sėdynės judesiai. Paciento kėdė švelniai lydi pacientą, sumažindama suspaudimo efektą juosmens srityje.

Jutiklinio ekrano valdymo skydelis

Modelije „Puma ELI R“ yra įrengtas naujas prietaisų valdymo pultas su jutikliniu ekranu ir integruotas rentgeno vaizdo ekranas (negatoskopas). Raidinis ir skaitmeninis ekranas leidžia sklandžiai ir konservatyviai valdyti odontologijos funkcijas, teikdamas svarbius duomenis ir leidžiantis tiesiogiai nustatyti darbo parametrus. Mygtukas „valyti“ laikinai išjungia jutiklinį ekraną, kad būtų galima dezinfekuoti.

Nė vienas

„Handy Power“ mikromotoras

„Handy Power“ yra ypač lengvas, kompaktiškas mikromotoras be šepetėlių, su LED apšvietimu arba be jo. „Handy Power tylus ir be vibracijos. Dėl išskirtinio, be šepetėlių pagamintos technologijos patikimumo, reikalinga tik minimali priežiūra. Tinka konservatyviai ir protezavimo odontologijai.

  • Apsisukimai nuo 100 iki 40 000 aps / min, santykiu 1: 1
  • Maksimalus sukimo momentas iki 3,3 Ncm
  • Yra galimybė iš anksto nustatyti maksimalų greitį

Nė vienas

„Piezolight 6“

Universalūs ir daugiafunkciai ultragarsiniai skaleriai, tiekiami su LED apšvietimu arba be jo, yra tinkami profilaktikai, endodontinėms ir periodonto procedūroms.

  • Platus galios reguliavimo diapazonas.
  • Galios savaiminis reguliavimas pagal darbo krūvį.
  • Aušinimo skysčio tiekimą galima reguliuoti nuo nulio iki maksimalaus srauto.
  • Pilnai autoklavuotas.

Nė vienas

„Silent Power“ greitaeigiai  ir  „Goldspeed“  lėtaeigiai antgaliai

CASTELLINI siūlo visą greitaeigių ir lėtaeigių antgalių rinkinį, tinkantį visoms odontologijos sritims.

Nė vienas

T-LED

Polimerizacijos lempa gali būti naudojama kaip tiesi arba 120 ° kampinė versija. T-LED lempa, turinti didelės galios šviesos diodą, maksimaliai 2 200 mW / cm2, ir 430–490 nm spinduliuotės diapazoną, siūlo 6 iš anksto nustatytas programas ir sterilizuojamą šviesolaidį.

Efektyvi apsauga, užtikrinanti išskirtinį saugumą

„Puma ELI“ dizaino koncepcija, kuri yra paruošta naudoti moksliškai įrodytais higienos prietaisus, yra iki minimumo sumažinti kryžminio užteršimo riziką ir yra sertifikuota DVGW.

Aktyvi higiena

Norėdami užtikrinti griežtą aušinamo vandens tiekimo kontūro dezinfekavimą, „Autosteril ST“ vykdo pusiau automatinius ciklus, kurių kontaktinis laikas yra 10 minučių. Atskira vandens tiekimo sistema pašalina bet kokius teršalus vandenyje. Butelis su pilka juostele yra skirtas distiliuotam vandeniui, o buteliukas su geltona juostele yra naudojamas purškimo kontūroms dezinfekuojančiu skysčiu dezinfekuoti.

Presidio odontoiatrico Castellini

Pasyvios higienos sistemos

Siekdama išlaikyti aukštą higienos lygį tiek odontologijos skyriuje, tiek darbo vietoje, Castellini sukūrė pažangią pasyviosios apsaugos koncepciją. Medicinos personalas ir pacientas gali tikėtis nuolatinės apsaugos nuo daugybės elementų, specialiai sukurtų siekiant sumažinti bet kokią užteršimo riziką.

Integruota vaizdo (Intraoraline) kamera

Siekiant pagerinti naudojimą burnos ertmėje, kameros ergonomiškos rankenos dizainas yra patobulintas. HD kokybės vaizdai užtikrina nepriekaištingą atvaizdavimą ir maksimalų tyrimo tikslumą. Optinės sistemos lauko gylis yra nuo 5 iki 70 mm. 16: 9 HD jutiklis puikiai prisitaiko prie LED ekrano vaizdo santykio. Kadro STOP funkcija įjungiama jutikliniu mygtuku. Lengvai pritvirtinamas ir nuimamas „Macro Cap“ priedas padidinamas iki 100 kartų, kad būtų pateikti išsamūs, ypač ryškūs vaizdai.

Nė vienas

Rentgeno jutiklis (Viziografas)

Integruotas jutiklis „Zen-X“ (galimas dviejų dydžių)  odontologo modulyje, todėl paspartėja intraoralinių rentgeno vaizdų gavimas. Per kelias sekundes perdirbtas vaizdas rodomas monitoriuje.

22 colių LED monitorius

Nė vienas

Sertifikuotas medicinos prietaisas (pagal ES direktyvą 93/42) monitorius užtikrina nepriekaištingą vaizdą ir paprastą sąsają. Dėl ergonomiškos konstrukcijos ir specialaus IPS skydelio jis siūlo platų matymo kampą. Jį galima integruoti į odontologijos įranga su laikiklių tiek su vieno lenkimo, tiek su dvigubo lenkimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “PUMA ELI R ,,Castellini” Italija”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *